Wie zijn wij?

Momenteel (maart 2017) telt ons koor 14 sopranen, 14 alten, 5 tenoren en 8 bassen. Een deel van de leden zingen al geruime tijd bij ons koor, andere leden zijn de afgelopen paar jaar bij ons komen zingen, nadat ze een concert hadden bijgewoond. Hieronder wat fotografische sfeer-indrukken van ons koor tijdens repetities en uitvoeringen.

 

Tijdens concerten worden we voor de meeste werken instrumentaal begeleid door een orkest en/of orgel maar we zingen ook kortere a-capella werken. Voor onze concerten hebben we samengewerkt met een reeks van orkesten (bijv. Het Gelders Orkest, Barokorkest La Prunelle, Het Arnhems Begeleidingsensemble, Het Gouds Begeleidingsensemble). We contracteren professionele zangers om de solisten-partijen op onze concerten uit te voeren.


Onze dirigent


Britt de Bakker studeerde hoofdvak Koordirectie aan het Utrechts Conservatorium. Ze heeft Docent Muziek gestudeerd aan Conservatorium Zwolle. Ze is docent muziek, zang en koor bij het Karel de Grote College in Nijmegen. Ze is ook dirigente bij Koor Elst.